BALANCEREN - acbanden.nl nieuw jan 2021

Ga naar de inhoud
BALANCEREN - voorkom trillingen en onregelmatige slijtage aan uw banden
Wat is balanceren?
Allereerst worden de gewichten van de velg afgehaald om te kijken  hoeveel en waar de onbalans zit. Vervolgens worden er weer nieuwe  gewichten aan de velg van de band geplaatst om de velgen weer in  evenwicht te krijgen. Balanceren zorgt ervoor dat de velgen over de  gehele omtrek even zwaar zijn, zodat de auto niet (meer) gaat trillen  bij hogere snelheden.
Bij de aanschaf van nieuwe autobanden,  wanneer de banden gemonteerd moeten worden, of na de reparatie van een  autoband moeten de banden opnieuw gebalanceerd worden.
Moeten mijn wielen worden gebalanceerd?
Trilt uw stuur en/of dashboard tijdens het rijden bij hoge snelheid  (bijv. van 100 tot 140 km/u)? Beweegt uw stuur heen en weer bij een lage  snelheid (40 tot 70 km/u)? Bij de minste of geringste trillingen van  het stuur is het aan te raden om de onbalans van de banden te laten  controleren.
Goed gebalanceerde velgen bevordert het rijcomfort

                                         
Bij een goed gebalanceerde velg is het wegcontact beter. En niet  alleen het rijcomfort wordt beter, maar de levensduur van de banden  worden ook langer. Niet goed gebalanceerde autobanden veroorzaken  trillingen en vroegtijdige, ongelijkmatige slijtage van de banden, maar  ook onnodige slijtage van de wielophanging van de auto.

Waarom balanceren bij ACBanden?
ACBanden beschikt over de modernste balanceerapparatuur om uw banden deskundig uit te balanceren.  

Created by: VREHEN MEDIA WORKS
Contact
 Galvaniweg 5, 6101 XH,  Echt.
  +31(0)475-486044
 Ma-Vr     : 08:30 – 17:30
  Zaterdag        : Gesloten

Voor het laatst bijgewerkt op : 27/11/2023
Terug naar de inhoud